Gyarkran ismételt kérdések

GYIK

MILYEN IDŐINTERVALLUMBAN LEHET IGÉNYBE VENNI A LOCALCAT SZOLGÁLTATÁST?
Cicaszittereink minden nap (hétvégén is) 8.00–20.00-ig állnak a macskakliensek rendelkezésre.

HOL LEHET IGÉNYBE VENNI A LOCALCAT SZOLGÁLTATÁST?
Budapesten az I., V., VI., VII., VIII. kerületben, valamint a II., III., IV., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XVI., XVII. kerületek egyes részein.

LEHET EGY NAP EGYNÉL TÖBB MACSKAETETÉST KÉRNI?
Lehetőség szerint minden igénynek szeretnénk eleget tenni – így a napi többszöri étkeztetést is igyekszünk megoldani. Ennek díjazásáról kérlek egyeztess velünk.

MINDEN ALKALOMMAL UGYANAZ A CICASZITTER JÖN HOZZÁM?
Szerveződési elvünk alapja, hogy Budapest belső részeit a cat sitterek által gyakran látogatott (munkahely, lakhely stb.) kerületek szerint osztjuk fel. Ez a rendeződés a gyors közlekedés és a pontos érkezés mellett azt a célt is szolgálja, hogy az egyes cicakliensekhez ugyanaz a macskaszitter érkezzen. Természetesen előfordulhatnak etetés-egybeesések, illetve helyettesítések, de ezekben az esetben is arra törekszünk, hogy maximum két macskafelügyelő etessen egy-egy cicát.

A MACSKÁMNAK GYÓGYSZEREKET KELL SZEDNIE, EZ PROBLÉMÁT JELENT?
Bár nem vagyunk állatorvosok, a képességeink határáig minden erőnkkel azon leszünk, hogy találjunk az ilyen esetekre is megoldást. A gyógyszeres kezelésekről és kúrákról kérlek mindenképp egyeztess velünk.

HÁNY NAPPAL SZÜKSÉGES ELŐRE JELEZNEM, HOGY SZERETNÉM IGÉNYBE VENNI A SZOLGÁLTATÁST?
Igyekszünk minél rugalmasabban kezelni a "foglalásokat", de arra kérnénk, hogy lehetőség szerint a szükséges etetés ideje előtt minimum 3 nappal jelezd nekünk az igényedet (az első látogatás előtt a személyes konzultációra is sort kell kerítenünk). Hosszabb utazások esetén mindkét fél számára az a legelőnyösebb, ha előre tervezel és időben foglalsz – így tudjuk neked garantálni, hogy a cat sittered, akár egy héten át, ugyanabban az időpontban látogasson el a cicádhoz. Last minute foglalásra (12-24 órával az aktuális etetés előtt) csak az etetési időszak meghosszabbításának esetén van lehetőség (pl. ha valaki 5 nap helyett 6 napig van távol).

MI A LOCALCAT SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MENETE?
Vedd fel velünk a KAPCSOLAT-ot. Ezt követően egyeztetünk veled egy időpontot, amikor a cicaszittered ellátogat hozzátok, hogy megoszd vele a szükséges tudnivalókat – a cicád napi rutinját, étkezési szokásait és igényeit, állatorvosának elérhetőségeit stb. Az egyszeri bemutatkozó találkozónak nincs külön díja, ez a LocalCat szolgáltatás részét képezi. Ezen az alkalmon egyúttal a kulcsot is át tudod adni a macskafelügyelődnek.  

HÁNY KULCSOT SZÜKSÉGES BIZTOSÍTANOD SZÁMUNKRA?

Lehetőség szerint két kulcscsomót biztosíts számunkra. Ez egy dupla biztosíték arra, hogy minden esetben (akár vis maior helyzetekben) be tudjunk jutni a cicádhoz. Az egyik kulcs a cat sitterednél lesz, a másik pedig a LocalCat irodájában. 

 

A CAT SITTER A HÁZMESTERTŐL/SZOMSZÉDTÓL IS ÁTVESZI A KULCSOKAT?
Természetesen a cat sitternek ez is tökéletes megoldás. Ettől függetlenül a személyes konzultációra mindenképp sort kerítünk. 

SZÜKSÉGES, HOGY BIZTOSÍTVA LEGYEN A LAKÁSOM?
Bár nem feltétel, mindenképp javasoljuk. A cat sittereinkért maximális felelősséget vállalunk, így a lakásban található értékek biztonságáért miattuk nem kell aggódnod. Az is biztos, hogy ha napi mozgás érzékelhető az ingatlanban, az a betörőket is távol tartja. Az otthonbiztosítások által lefedett károkért (tűzkár, villámcsapáskár, árvízkár és földrengéskár, viharkár és felhőszakadáskár, jégveréskár és hónyomáskár, robbanás- és robbantáskár, csőtöréskár és beázáskár, üvegtöréskár, épületrongáláskár, betöréses lopáskár, rabláskár stb.) azonban értelemszerűen nem tudunk felelősséget vállalni.

MIKOR ÉS MILYEN MÓDON TÖRTÉNIK A FIZETÉS?
A fizetés a szolgáltatás elvégzésének napján, hosszabb utazások esetén pedig a legutolsó etetés napján történik készpénzben vagy banki átutalással, számla ellenében.

HOGYAN MONDHATÓ LE A SZOLGÁLTATÁS?

A cicaszitter szolgáltatás a megrendelőlap visszaküldését követően kizárólag az alábbi feltételekkel mondható le: (A) 7-4 nappal a szolgáltatás megkezdése előtt a cicaszittelés teljes összegének 50%-a kifizetendő, (B) 3-0 nappal vagy a szolgáltatás megkezdését követően a cicaszittelés teljes összege kifizetendő.

Cicaszittereink a lehető legtöbb figyelmet és gondozást fordítják cicáitokra, épp ezért kapacitásaik egy napra végesek. Meghatározott számú címre tudnak kimenni egy-egy alkalommal, az utolsó pillanatos lemondások következtében pedig nem mindig tudjuk újabb cicák gondozását felvenni a naptárunkba.

Szolgáltató neve: Bluum Bt.
Székhely: 1118 Budapest, Mányoki út 3.
Adószám: 25563700-1-41
Tel.: +36 70 705 5282, +36 20 212 8754
E-mail: localcatbudapest@gmail.com
Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark Kft.
1115 Budapest, Keveháza u. 3.
Tel.: +36 1 700 4140
E-mail: info@tarhelypark.hu
www.tarhelypark.hu


+36 70 70 55 282

localcatbudapest@gmail.com

  • Black Instagram Icon
  • Facebook Social Icon