A LocalCat története

Saját tapasztalatokból felmerülő igény vezetett ahhoz, hogy létrehozzuk a LocalCat szolgáltatást. Macskatulajdonosok vagyunk, és visszatérő problémát jelentett, hogy az utazásaink (nyaralások, üzleti utak, hosszú hétvégék) során kire bízzuk a cicáinkat. Barátokat, családtagokat és gyakran egymást kértünk meg egy-egy etetésre, de az évek múlásával egyre inkább úgy éreztük, hogy ez a megoldás hosszú távon nem fenntartható – a szívességnek is van határa. Szerettünk volna cat sitterekhez fordulni, de nem találtunk olyan vállalkozást, ami ezzel foglalkozott volna. Ekkor született meg a LocalCat létjogusultságának gondolata, és nem sokkal később meg is valósítottuk ezt az elképzelést.

Mivel a bizalom a cicák és lakások együttállásában kulcsfontosságú hívószó, a cat sitterek csapatát mi magunk (az ötletadók) barátainkkal, családtagjainkkal kiegészülve alkotjuk. Tehát csak és kizárólag olyan cicakedvelőkkel működünk együtt, akikért maximális felelősséget vállalnunk.

Szerveződési elvünk, hogy Budapest belső részeit a cat sitterek által gyakran látogatott (munkahely, lakhely stb.) kerületek szerint osztjuk fel. Ez a rendeződés a gyors közlekedés és a pontos érkezés mellett azt a célt is szolgálja, hogy az egyes cicakliensekhez ugyanaz a macskasitter érkezzen. 

Reméljük, bizalommal fordultok hozzánk, és hasznotokra válik majd a LocalCat nyújtotta hiánypótló cat sitting szolgáltatás.

PROFESSZIONALITÁS

A LocalCat szolgáltatás profi módon ad választ egy saját tapasztalatból felismert problémára. 

BIZTONSÁG

Azon felül, hogy
a cicádat biztonságban tudhatod,
a lakásod is napi felügyelet alatt lesz.

TAPASZTALAT

Tapasztalt macskafelügyelőink
az egyéni igényeknek megfelelően látják el a rájuk bízott cicákat.

RUGALMASSÁG & PONTOSSÁG

Szerveződési elvünk a maximális rugalmasságot szolgálja. A belvárosban, a késéseket elkerülendő, főként biciklivel közlekedünk.

FELELŐSSÉGTUDAT

A mottónk: megbízhatóság. 
Az előre megbeszélt időben és
a kívánt módon látjuk el a cicádat.

SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Baj esetén rögtön tájékoztatunk,
és a cicádat elvisszük az általad előre megjelölt állatorvoshoz.

 


+36 70 70 55 282

localcatbudapest@gmail.com

  • Black Instagram Icon
  • Facebook Social Icon